„Smažená“ ryba s hranolkami

Množství: 1 Porce Obtížnost:Střední Čas přípravy: 20 Minut

Rybu osolíme, opepříme a obalíme v kukuřičné mouce, vejci a strouhance.

Pečeme v troubě na 180 °C asi 20 minut.

Šmakouna nakrájíme na hranolky, posypeme kořením farmářské brambory a dáme péct k rybě.

Kdo nezná šmakouna, určitě ví co je Google www.smakoun.eu

Vše občas otáčíme.

Tvaroh smícháme s trochou kečupu a hořčice, sůl, pepř a smícháme s hodně na jemno nakrájenou cibulí a sterilovanou okurkou.

Do tatarky si přidejte dle chuti co máte rádi. Někdo česnek, někdo kapary atd..

Přísady

0/11 Suroviny

Tagy

#Pstruh  #Ryba  #Šmakoun  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *