„Smažená“ ryba s hranolkami

Rybu osolíme, opepříme a obalíme v kukuřičné mouce, vejci a strouhance. Pečeme v troubě na 180 °C asi 20 minut. Šmakouna nakrájíme na hranolky, posypeme kořením farmářské brambory a dáme péct k rybě. Kdo nezná šmakouna, určitě ví co je Google www.smakoun.eu Vše občas otáčíme. Tvaroh smícháme s trochou kečupu a hořčice, sůl, pepř a smícháme s hodně na jemno nakrájenou cibulí a sterilovanou okurkou. Do tatarky si přidejte dle chuti co máte rádi. Někdo česnek, někdo kapary atd..
  • Obtížnost: Střední
  • Kategorie:
  • Způsob přípravy:
Porce: 1 výnos(y)
Čas přípravy: 20 minut(y)
Přísady
  • Rybí filet
  • Kukuřičná mouka
  • Vejce
  • Strouhanka z Dukanova pečiva
  • Šmakoun
  • Koření farmářské brambory
  • Nízkotučný tvaroh
  • Dukanův kečup
  • Hořčice
  • Sterilovaná okurka
  • Cibule