Vepřový karbenátek

Z Tofu nakrájíme hranolky. Rozložíme je vedle sebe na papírový ubrousek, dalším ubrouskem je přikryjeme. Něčím ne moc těžkým, ale rovným zatížíme. Používám prkýnko na krájení a na něj půllitr s vodou. Zhruba po 15 minutách ubrousky vyměníme. Opakujeme zhruba třikrát a hranolky vždy otočíme na další stranu. Zbavíme se tak vody v Tofu. Hranolky pak okořeníme směsí "Farmářské brambory". Pečeme v troubě na pečícím papíru zhruba 20 minut na 180 °C. Občas hranolky otočíme, nebo promícháme. Maso pomeleme s cibulí. Okořeníme dle chuti, přidáme vejce. Smažíme na pánvi bez tuku.
Porce: 1 výnos(y)
Čas přípravy: 15 minut(y)
Čas vaření: 20 minut(y)
Celkový čas: 35 minut(y)
Přísady
  • Tofu neochucené
  • Koření farmářské brambory
  • Vepřové maso libové (panenka)
  • Vejce
  • Cibule