Toustový chléb. Dva druhy. 1. a 2. fáze.
Všechny ingredience smícháme a pečeme 25 minut na 220 °C ve formičce.
Porce:
1
výnos(y)
Čas přípravy:
10
minut(y)
Čas vaření:
25
minut(y)
Celkový čas:
35
minut(y)
Přísady
První varianta, od 1. fáze, množství na dva dny.
-
2
Vejce
-
4
tbsp
Ovesných otrub
-
2
tbsp
Psyllium
-
4
tbsp
Nízkotučný tvaroh
-
2
tsp
Prášek do pečiva
-
Sůl
(není nutná)
-
Sušený česnek
(není nutný)
-
Chlebové koření
(není nutné)
Druhá varianta, od 2. fáze, množství na jeden den.
-
2
Vejce
-
2
tbsp
Ovesných otrub
-
1
tbsp
Psyllium
-
2
tbsp
Sušené odtučněné mléko
-
1
tbsp
Konjaková moučka
-
1
tbsp
Protein
-
2
tbsp
Nízkotučný tvaroh
-
1
tbsp
Nízkotučný jogurt
-
2
tsp
Prášek do pečiva
-
Sůl
(není nutná)
-
Sušený česnek
(není nutný)
-
Chlebové koření
(není nutné)