Slávky s pečivem

Slávky umyjeme, otevřené a prasklé vyhodíme. Do vyšší nepřilnavé pánve dáme restovat cibulku, po chvilce česnek. Přidáme slávky, zalijeme trochou bílého vína a zakryjeme pokličkou. Necháme dusit v páře asi 5 minut. Slávky se otevřou, ty co ne vyhodíme. Přidáme drcená rajčata a ještě asi 5 minut povaříme. Před podáváním přidáme petrželku a promícháme. Podáváme s čerstvě upečeným Dukanovým pečivem.
Porce: 1 výnos(y)
Čas přípravy: 15 minut(y)
Čas vaření: 15 minut(y)
Celkový čas: 30 minut(y)
Přísady
  • Slávky
  • Cibule
  • Česnek
  • Drcená rajčata
  • Petrželka
  • Bílé víno
  • Dukanovo pečivo