Kuřecí špíz, kedlubnové bramboráčky.

Oloupanou kedlubnu nastrouháme a osolíme, necháme odležet asi 15 minut, pak vymačkáme tekutinu. Přidáme vejce, česnek, majoránku, sůl a pepř. Je li potřeba zahustit směs, přidáme sójovou mouku. Smažíme na sucho na nepřilnavé pánvi. Na špízy si nakrájíme a okořeníme kuře, žampiony, cuketku, cibuli a šunku. Napícháme a okořeníme dle chuti a smažíme.
Porce: 1 výnos(y)
Přísady
  • Kuřecí maso
  • Žampiony
  • Cibule
  • Cuketka
  • Šunka (s maximálním obsahem masa)
  • Sůl
  • Pepř
  • Kedlubna
  • Vejce
  • Sójová mouka (jen v případě potřeby zahuštění)
  • Česnek
  • Majoránka