Bagetka s řízečky

Maso nakrájíme na malé medailonky, osolíme, opepříme. Obalujeme v mouce. vejci a strouhance. Pečeme v troube na 180 °C asi 15 minut. Na tatarskou omáčku použijeme nízkotučný tvaroh, trochu hořtice a kečupu dle chuti, osolíme, opepříme a přidáme na jemno pokrájenou cibulku a sterilovanou okurku.
Porce: 1 výnos(y)
Čas přípravy: 10 minut(y)
Čas vaření: 10 minut(y)
Celkový čas: 20 minut(y)
Přísady
  • Vepřová panenka (nebo jiné maso)
  • Vejce
  • Sójová mouka
  • Strouhanka (z Dukanova pečiva)
  • Tvaroh (nízkotučný)
  • Dukanův Kečup
  • Hořčice
  • Cibule
  • Okurka sterilovaná
  • Čerstvě upečená Dukanova bageta