Bagetka s řízečky
Maso nakrájíme na malé medailonky, osolíme, opepříme.
Obalujeme v mouce. vejci a strouhance. Pečeme v troube na 180 °C asi 15 minut.
Na tatarskou omáčku použijeme nízkotučný tvaroh, trochu hořtice a kečupu dle chuti, osolíme, opepříme a přidáme na jemno pokrájenou cibulku a sterilovanou okurku.
Porce:
1
výnos(y)
Čas přípravy:
10
minut(y)
Čas vaření:
10
minut(y)
Celkový čas:
20
minut(y)
Přísady
-
Vepřová panenka
(nebo jiné maso)
-
Vejce
-
Sójová mouka
-
Strouhanka
(z Dukanova pečiva)
-
Tvaroh
(nízkotučný)
-
Dukanův Kečup
-
Hořčice
-
Cibule
-
Okurka sterilovaná
-
Čerstvě upečená Dukanova bageta