Slávky s pečivem

Množství: 1 Porce Obtížnost:Střední Čas přípravy: 15 Minut Čas vaření: 15 Minut Celkový čas: 30 Minut

Slávky umyjeme, otevřené a prasklé vyhodíme.

Do vyšší nepřilnavé pánve dáme restovat cibulku, po chvilce česnek.

Přidáme slávky, zalijeme trochou bílého vína a zakryjeme pokličkou. Necháme dusit v páře asi 5 minut.

Slávky se otevřou, ty co ne vyhodíme.

Přidáme drcená rajčata a ještě asi 5 minut povaříme.

Před podáváním přidáme petrželku a promícháme.

Podáváme s čerstvě upečeným Dukanovým pečivem.

Přísady

0/7 Suroviny

Tagy

#Mořské plody  

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *