Shirataki rýže s kuřecím masem.

Množství: 1 Porce Obtížnost:Snadné Čas přípravy: 15 Minut Čas vaření: 15 Minut Celkový čas: 30 Minut

Shirataki rýži propláchneme studenou vodou a dáme ji vařit do osolené vody alespoň na 10 minut. Po uvaření ji opět propláchneme a necháme okapat.

Všechny ingredience si nakrájíme na proužky.

Orestujeme na teflonové pánvi nakrájené maso s paprikou, jarní cibulkou a chilli papričkou. Po chvilce přidáme restovat česnek, houby, mladou cuketku.

Osolíme, opepříme a zakápneme Worcestrovou , Sójovou omáčkou a pár kapkami limetky.

Přidáme okapané Shirataki a vše na pánvi prohřejeme a promícháme.

Přidáme libeček, nejlépe čerstvý nebo zmražený, popřípadě sušený.

Přísady

0/10 Suroviny

Poznámky

Zázračné těstoviny shirataki jsou vyrobeny z kořene konjaku a jsou v současné době velkým hitem. Tyto těstoviny jsou velmi zdravé a také dietní, jelikož neobsahují žádné sacharidy.

Tagy

#Kuře  #Shirataki  

1 komentář

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *