Kuřecí medailonky v bramboráku

Množství: 1 Porce Obtížnost:Střední Čas přípravy: 15 Minut Čas vaření: 20 Minut Celkový čas: 35 Minut

Kuřecí prsa nakrájíme na medailonky a osolená a opepřená usmažíme bez tuku na nepřilnavé pánvi.

Oloupanou kedlubnu nastrouháme na jemném struhadle. Osolíme a promícháme. Necháme asi 15 minut odstát a pak ze směsi vymačkáme tekutinu.

Přidáme vejce, majoránku, pepř a v případě potřeby trochu kukuřičné mouky, aby byla směs kompaktnější.

Smažíme bez tuku na nepřilnavé pánvi. Po usmažení z obou stran, poklademe přes půlku osmažené kuřecí maso a přehneme.

Přísady

0/5 Suroviny

Tagy

#Bramborák  #Kuře  

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *