Dušené kuřecí na žampionech a Shirataki

Množství: 1 Porce Obtížnost:Snadné Čas přípravy: 10 Minut Čas vaření: 15 Minut Celkový čas: 25 Minut

Shirataky nudle propláchneme a necháme v sítku okapat. Nudle vaříme v osolené vodě, nebo ve vývaru zhruba 10-15 minut. Po uvaření opět scedíme a necháme okapat.

Nakrájenou cibuli restujeme na nepřilnavé pánvi bez tuku. Jakmile cibule zesklovatí, přidáme žampiony a maso.  Jak se maso zatáhne, přilijeme vývar a 10 minut necháme provařit. Dochutíme solí a pepřem.  Zahustíme špetkou sojové mouky, nebo škrobem rozmíchaným v troše vody.

Přísady

0/5 Suroviny

Tagy

#Houby  #Kuře  #Shirataki  

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *